Ocupații - coduri COR

Lucrători în domeniul serviciilor personale > Bucătari > Bucătari >
Maestru în arta culinară
512004
COR 512004 se referă la ocupația de maestru în arta culinară. Această ocupație presupune pregătirea și prepararea mâncărurilor, atât tradiționale, cât și moderne, pentru a satisface gusturile clienților. Maestrul în arta culinară trebuie să aibă cunoștințe despre produse alimentare și despre modul de pregătire al acestora. De asemenea, trebuie să știe cum să combine și să prezinte mâncărurile într-un mod atractiv. Maestrul în arta culinară trebuie să fie creativ și să creeze meniuri originale și să țină cont de preferințele clienților. Acesta trebuie să se asigure că produsele alimentare sunt preparate și servite în condiții de siguranță alimentară.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superiori
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnic
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilorLucrătorii în domeniul serviciilor furnizează servicii personale și de protecție legate de călătorii, gospodării, furnizarea de alimente, îngrijire personală sau protecție împotriva incendiilor și actelor de delincvență, prezintă și vând bunuri cu ridicata sau cu amănuntul în magazine sau unități similare, precum și la tarabe și în piețe.
Lucrători în domeniul serviciilor personaleLucrătorii în servicii personale furnizează servicii personale legate de călătorii, gospodărie, furnizarea de alimente, îngrijirea personală și a copiilor.
Însoțitori de zbor, conductori și ghizi
BucătariBucătarii planifică, organizează, prepară și gătesc mâncarea în hoteluri, restaurante și alte locuri unde se poate mânca, la bordul navelor, în trenurile de călători și în gospodăriile private.
BucătariBucătarii planifică, organizează, prepară și gătesc mâncarea în hoteluri, restaurante și alte locuri unde se poate mânca, la bordul navelor, în trenurile de călători și în gospodăriile private.
bucătar
pizzar
bucătar specialist/ vegetarian/ dietetician
maestru în arta culinară
Chelneri și barmani
Coafori, cosmeticieni și asimilați
Supraveghetori clădiri și gospodării
Alți lucrători în domeniul serviciilor personale
Lucrători în domeniul vânzărilor
Personal de îngrijire
Lucrători în servicii de protecție
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date